Accessoarer för sommaren

För att komplettera snygga kläder är det alltid roligt att också bära lite snygga accessoarer av olika slag. Av den anledningen kommer här några tips på snygga accessoarer att bära till sommarens alla outfits.

Smycken

Snygga smycken är alltid roligt att ha på sig. I sommar kommer det att vara populärt med smycken som verkligen syns och som dessutom skiner och blänker ordentligt, vilket kan således kan vara värt att satsa på. Något som också kan var snyggt är smycken i läder eller motsvarande.

Hatt

Något som man nästan måste ha på huvudet i sommar, åtminstone om man vill vara trendig är en hatt och gärna då en av lite större modell. Redan förra sommaren var hatten het, men den här sommaren spås den få sitt absoluta genombrott på alla håll och kanter.

Solglasögon

Visst är smycken och hattar viktigt, men sommarens viktigaste accessoar alla kategori måste väl ändå vara solglasögonen. Precis som på andra håll inom modet har retrotrenden även letat sig in bland solglasögonen. Blåa, orange, svarta eller bruna med runda bågar, så skall solglasögonen se ut i sommar. Tänk klassisk filmstjärna.