Örhängen som visar din ståndpunkt

Smycken gör mer än att bara utsmycka en person. De kan även ge budskap som en står bakom, eller något som en vill kommunicera till världen som känns viktigt. Det kan handla om vänskap, relationer, klimatet och annat.

Örhängen som växer

Trender kommer och går, det finns exempelvis smycken som integrera växter. De håller i några veckor och sedan kan du plantera. Kanske att de kan visa på omtanke för naturen och klimatet. Enklare kan det möjligen vara med budskap i text, som är något enklare att avläsa.

Inspiration och budskap med text

Det finns mer vanliga budskap som ”Kärlek”, ”Dream”, ”Ditt förnamn”, ”Smile” med fler. Lite nymodigare är kanske örhängen som visar en sushiräka. Det är inte ovanligt att skriva budskap även på engelska. Med all ny teknik som kommer kan du även ordna ett eget budskap på standardörhängen. Det heter print-on-demand.

Budskap på olika ställen

När du bestämt dig för att skaffa örhängen med ett budskap som känns relevant för dig kan du även ta och fundera över placering. Det kan vara enbart text i guld som står på örsnibben, och det kan vara hängande örhängen där du istället har texten längre ned efter några exklusiva pärlor eller liknande.