Shoppa även i slutet på månaden

Alla har vi olika ekonomiska möjligheter då det gäller att kunna handla det som vi så gärna vill ha. Här kommer vi ge några bra spartips och hur du kan shoppa även i slutet på månaden då kanske det inte finns så mycket kvar av lönen.

Många gånger så gäller det att när man ska handla se efter om man kan hitta saker till ett bättre pris. Nu handlar vi allt mer på nätet och det finns rabattkoder att hämta till många butiker som kan göra din beställning betydligt billigare. Du kanske slipper att betala frakten på dina produkter eller få 10% rabatt på hela din beställning. Se till att kolla upp de möjligheterna. Om du till exempel vill handla smycken hos Hedbergs Guld & Silver så kan du via sajten Rabattsök få just 10 procent på det du beställer från Hedbergs.

För att få pengar till något nytt så kanske du får sälja något som du inte så ofta brukar använda. Finns det guldsmycken i din ägo så kan du sälja ditt guld på nätet för att få pengar till nya spännande smycken. Det finns ett antal aktörer på nätet så se till att leta upp en seriös aktör och som betalar bäst för ditt guld. Du kan också lägga ut dina smycken på någon Köp & Sälj sida på Facebook eller blocket för att se om det finns hugade spekulanter. Det går även att kolla om någon i din bekantskapskrets är intresserad av något smycke som du aldrig använder.