Accessoarer inte alla tänker på

Accessoarer är ett brett spektrum av saker vi kan använda för att krydda vår outfit och lyfta upp den till nya höjder. Och medan du har många valmöjligheter när det kommer till accessoarer finns det de som vi inte tänker lika mycket på. Här ville vi rikta lite mer uppmärksamhet mot dessa.

Strumporna

Strumpor kommer i flera olika utformningar och mängder med färger och mönster. Det är något vi använder till många av våra outfits, men inte alltid något vi drar uppmärksamheten till. Strumporna kvalificerar nog bäst som en accessoar när vi verkligen väljer ut något som är menat att dra till sig blicken. Som att välja något färggrant och vackert mönstrat till mer neutrala plagg. Låter du dem bara smälta in i mängden är det nog en överdrift att kalla den för en accessoar många gånger.

Glasögonen

Glasögonen är ofta bara en del av oss, mer än något vi använder för att komplettera kläderna. Men det finns också en stor variation av färger och utformningar när det kommer till bågarna. Med något lite mer annorlunda kan dina glasögon lätt bli något som kan matchas eller stå i kontrast till din outfit.

Hörlurarna

Hörlurar är något vi ofta kan se folk bära på stan. Men du har säkert sett dem bäras på mer än ett sätt. Form och design på hörlurar har varit ett hett ämne för många ganska länge nu och du kan lätt hitta snygga hörlurar som kan passa in i olika sorters stilar. Inom streetwear är extra vanligt att se hörlurar användas som en accessoar till outfiten.